Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week gedaan heb!

Bereid je voor op een bizar kort fotodagboekje, want ik vergat echt spontaan foto’s te maken. En laat ik eerlijk zijn, ik deed ook niet heel veel.

Mijn maandag spendeerde ik met het werken aan een deadline, een vergadering en ’s avonds musical repetitie. Dinsdag werkte ik ook thuis en voelde ik me even cool met een like van de Efteling haha! Als afleiding opende ik ook nog even lightroom om wat foto’s te bewerken.

Woensdagochtend ging ik weer baantjes zwemmen. Het was lekker rustig en ik had op een gegeven moment zelfs de baan voor mij alleen. Heerlijk!

Donderdag zat ik weer grotendeels aan mijn deadline te werken. De volgende dag moest ik mijn onderzoeksopzet inleveren, wat bepaalt of ik mijn scriptie mag gaan doen. Aan het einde van de dag was ik zo goed als klaar, alleen nog wat woorden schrappen en een keer goed nalezen op taal en formuleringsfouten. Dat besloot ik voor vrijdag te bewaren en in plaats daarvan even tijd voor mezelf te nemen met mijn puzzel. Ik was zo lekker in mijn zone – met een grote kop thee, warme sokken en jaren 60 muziek – dat ik bijna vergat op de bel te letten. Een bestelling van de Appie moest nog binnen komen, want vrijdag zou ik ook mijn verjaardag vieren. Onder andere met rosé dus!

Als je met de laatste loodjes bezig bent, moet je er af en toe ook even humor inbrengen! Met een vriendin had ik dus even lol om de namen die je af en toe tegen komt in onderzoeken.

Na mijn deadline was het tijd voor mijn verjaardag! Ik trakteerde mezelf op een bezoek bij de kapper en vierde het ’s avonds met een kleine borrel. Vrij rustig dus, maar ik vond het heerlijk! 

Zaterdag reed ik naar mijn ouders om ook daar nog kort mijn verjaardag te vieren. Lekker taart gegeten dus en een hoop leuke en lieve cadeautjes gekregen!

De rest van het weekend was lekker rustig. Mijn vriend en ik bleven bij mijn ouders, keken naar de wedstrijd van mijn zusjes en zaten vandaag lekker voor de open haard.