Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week gedaan heb!

Aangezien de tentamenperiode begonnen was, had ik van een vak al geen colleges meer en werkte ik dus grotendeels thuis. Tussendoor stapte ik nog wel even op de fiets naar de binnenstad voor een vergadering met mijn commissie.

Dinsdagochtend stond ik vroeg op, want die ochtend moest ik nog een kleine presentatie geven. Erg goed voorbereid had ik niet, dus dat werd maar even iets eerder mijn bed uit! Toen ik alleen bijna weg wilde gaan, kreeg ik een mailtje dat mijn college een uur later zou zijn omdat de docent vaststond met de trein. Studeren had ik al wel genoeg gedaan, dus dan maar even een momentje voor mezelf. Ik ruimde mijn kast op en las een stukje in mijn nieuwe boek.

De presentatie ging prima (en was verder gelukkig toch niet voor punt) en om mezelf te belonen ging ik nog even de stad in. Voelde me wel heel fancy en comfy met mijn mooie nieuwe jas, nieuwe lippenstift en stoffen broek. Die zit dus echt net als een pyjama, heerlijk!

In de stad haalde ik wat kleine boodschappen en besloot ik de nieuwe glutenvrije taai taai van Holland & Barret uit te proberen. ’s Avonds deden we – als ware studenten – friettafel. Een dag van lekker eten dus!

Woensdag was ik vooral aan het studeren voor mijn tentamen de volgende dag, maar ’s avonds ging ik naar Amersfoort om bij mijn schoonfamilie langs te gaan. Ik dacht ook nog even een hele mooie foto te maken van de Lieve Vrouwentoren, maar toen ik hem later bekeek zag ik pas hoe bewogen hij was haha!

Donderdagmiddag was het tijd voor mijn tentamen en wat doe je dan ’s ochtends? Zo veel mogelijk uitstellen natuurlijk. Ik zocht nieuwe outfitcombi’s uit, maakte selfies en regelde nog tickets voor een pubquiz. Erg productief dus haha!

Na mijn tentamen was het tijd om even te relaxen met de huisavond. We gingen glowgolfen! Dat was in echt nog veel leiper dan op deze foto, want we droegen ook nog 3D brillen!

Vrijdagochtend stapten mijn vriend en ik de auto naar een voor mij nog onbekende bestemming. Ik wist niet meer dan dat ik een gevulde weekendtas moest meenemen en mijn bergschoenen moest inpakken. Spannend dus!

Uiteindelijk bleken we naar Winterberg te gaan! Lekker een weekendje heel burgerlijk wandelen met z’n tweeën!

Zaterdag stonden we vroeg op om gelijk de een na hoogste berg van Sauerland te trotseren! Ondanks het koude weer (2 graden!) was het heerlijk in het zonnetje. We dronken buiten even koffie en zette onze weg voort. Het was echt heerlijk om in zo’n stil en rustig gebied te lopen, waar je bijna niemand tegenkomt.

Uiteindelijk kwamen we 13km verder weer compleet uitgeput aan in het dorpje. Als beloning voor onszelf dronken we even à la Duitse stijl een biertje.

Na een heerlijk weekend reden we weer terug richting Nederland. Het was echt even genieten!