Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag zag ik Nikki eindelijk weer eens! Dat was natuurlijk de perfecte reden om een keer samen foto’s te maken. En aangezien ik net een nieuwe aanwinst had, moest ik hier natuurlijk een outfit mee samenstellen! Benieuwd naar de resultaten? Kijk dan gauw verder!

Beiden fotograferen we graag en dus trotseerden we afgelopen zaterdag de kou. Ondanks dat we stonden te bibberen en te rillen zijn we vrij lang buiten geweest. Als je een goede foto wilt, moet je er wat voor over hebben! Om mezelf toch enigszins warm te houden droeg ik mijn rode jas van Benetton. Stiekem ben ik een klein beetje verliefd op deze jas en draag ik hem bijna iedere dag!

Outfit4

Outfit5

Onder mijn jas droeg ik mijn nieuwste aanwinst. Mijn nieuwe jack had ik al veel eerder gespot, maar na lang twijfelen ging ik toch voor een ander vestje. Het jack is echter altijd in mijn hoofd blijven spoken en ik was dan ook dol gelukkig toen mijn moeder hem in de sale meenam! Ik combineerde het jack met mijn zwarte high waisted jeans. Deze broek zit echt hemels! Daaronder droeg ik mijn favoriete laarsjes. Echt, ik denk dat het bijna niet meer gezond is! Sinds ik ze heb, heb ik ze bijna iedere dag gedragen!

Outfit6

Outfit7

Outfit9

Outfit8Jas United Colors Of Benetton // Jack Geddes & Gilmore // Shirt Hema // High waisted jeans H&M // Schoenen H&M // Horloge Mingbo // Ringen Primark

Wat vinden jullie van mijn nieuwe jack?