Selecteer een pagina

Rustig blader ik door de tweets van afgelopen nacht. Terwijl mijn ogen moeite doen om niet dicht te vallen, vertel ik mezelf dat ik nog 5 minuten mag blijven liggen. Om half 9 moet ik er echt uit, zodat ik mijn treinavontuur op tijd kan beginnen. Als mijn tijdlijn op Twitter afgelopen is, werp ik een blik op de tijd. Tijd om op te staan. Dan knipper ik. En nog een keer. De radertjes in mijn hoofd hebben even tijd nodig om de informatie te verwerken. Op het moment dat ze in elkaar klikken, spring ik van de schrik op. Binnen 5 seconden bedenk ik of het haalbaar is om binnen een kwartier op de fiets te zitten. Mijn vettige haren vertellen het tegendeel.

Zo begon de tweede maandag van mijn vakantie, niet een geheel succes. Maaike en ik besloten maar snel onze plannen bij te schaven: in plaats van een dagje Amsterdam werd het een dagje Den Bosch. Ondanks dat ik hier wekelijks te vinden ben, heeft Den Bosch ook voor mij nog veel onontdekte plekjes. Daarnaast is mijn stad toch wel een van de prachtigste steden van het land; met de binnendieze en sprookjesachtige oude pandjes. Het was dus zeker geen straf om een dagje Den Bosch te doen.

Een van de zaakjes die al lange tijd op mijn lijst stonden, was Robbies. Aan de Verwersstraat 33 vind je het prachtige pand. Het is meer dan een café: een plek waar je terecht kunt voor koffie en zoetigheden, maar ook voor prachtige interieuritems, kleding en de meest bijzondere lifestyle producten. Met marmeren tafeltjes en de grote ramen die veel licht doorlaten, is Robbies misschien ook wel de perfecte plek voor bloggers.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een leuke extra: Robbies heeft een Drop Your Shopping Bag Service. Als je aankopen toch iets teveel wegen, kan je die tijdelijk achter laten in hun kluis. En ja, dat is een echte ouderwetse bankkluis. Veel toffer gaat het niet worden!

Mocht je in Den Bosch zijn, dan raad ik je zeker aan deze leuke hotspot te bezoeken. Robbies is de perfecte plek om even neer te strijken na een shopsessie, om na wat lekkers en een kop koffie weer door te kunnen.

 

Naam: Robbies
Locatie: Verwersstraat 33, Den Bosch
Afstand: Zo’n 12 minuten lopen vanaf het station