Selecteer een pagina

Mijn kamer is een rotzooi, iedere dag heb ik ‘niets’ om aan te trekken en mijn laptop kan ik meestal nog maar net kwijt op mijn bureau. Tijd voor verandering dus! Ik vond dat het tijd werd voor een goede schoonmaak beurt. De standaard lente schoonmaak, zullen we maar zeggen. En laat ik nou net een app gevonden hebben die me daar heel goed bij helpt!

Snupps is de app waarmee ik mijn kamer opruim. Met de app ben ik bezig al mijn kleding op te slaan. Hoe ik dat doe? Zoals je hieronder ziet heb ik een profiel met zogenaamde shelves. Snupps is een soort mix tussen Instagram en Pinterest. Om dingen toe te voegen maak je een foto, die geef je een naam en vervolgens voeg je het item toe aan een shelve.

Mijn profiel op Snupps, met de shelve waarin ik mijn tops verzamel.

Ik heb dus o.a. een shelve voor mijn tops en shorts. Als je naar mijn account ga zie je dat er al aardig wat korte broekjes en shirtjes in staan. Ik ben nu bezig om alles aan te vullen, zodat ik straks echt een goed overzicht heb. Ook andere soorten kleding zet ik uiteindelijk allemaal in de app.

Door al mijn kleding in de app te zetten, wordt het opeens veel overzichtelijker om te zien welke kleding ik heb. Nu kan ik dus in één opslag zien welke shorts ik heb. Met nog een blik in mijn kast weet ik gelijk welke dingen nog in de was liggen (wat bijvoorbeeld heel handig is voor als je op vakantie gaat). Ook voor momenten dat ik ga shoppen is het handig. Het is me al veel te vaak voorgekomen dat ik thuis kwam met een item dat bijna identiek was aan een ander item uit mijn kast. Dankzij de app weet ik nu beter wat er in mijn kast hangt en kan ik anders binnen een paar tellen ontdekken of ik dat leuke item echt nodig heb. Geen smoesjes voor mezelf meer dus!

Zodra ik alles in de app heb staan wil ik een selectie voor mezelf gaan maken. Welke items draag ik vaak of mogen echt niet weg? En welke items heb ik al jaren niet gezien? De items die ik niet meer draag ga ik verkopen en hopelijk hou ik er uiteindelijk nog een mooi zakcentje aan over!

Op de explore pagina van Snupps kom je de leukste accounts tegen.

Naast dat deze app ideaal is om je spullen mee te organiseren, is het ook een fijne app om inspiratie uit te halen. Ik volg een aantal accounts of shelves die een geweldige stijl hebben. Als ik ’s ochtends twijfel over mijn outfit, ga ik even naar de app en zie ik zo een hoop aan inspiratie voorbij komen!

Snupps is beschikbaar voor zowel de iPhone als alle Android apparaten. Mocht je me willen volgen op Snupps, dan kan je me vinden onder de naam Mainly Marlot.