Selecteer een pagina

Sostrene Grene: een winkel die al een tijdje op mijn lijstje staat met winkels die ik héél graag wil bezoeken. Ik had al bijna een dagje Amsterdam ingepland, tot ik hoorde dat er ook één in Den Bosch kwam. Op nog geen 15 minuten reisafstand, is dit voor mij natuurlijk ideaal. Ik kon het dan ook niet laten om 20 mei, de dag van de opening, de winkel een bezoekje te brengen.

IMG_4621

IMG_4616 IMG_4612
 

Langzaam drentelen we door de winkel. “Oh, dat zou perfect zijn voor in de woonkamer, met dat tafeltje naast de bank.” “Oh en in die potten verzamelen we dan alle melen!” “Ja, en dan gebruiken we van die krijtstickers om de namen erop te schrijven!”

Hoewel het (als het goed is) nog 2 jaar duurt, fantaseren we (een vriendin en ik) al graag over ons appartementje in Utrecht. En dat kan natuurlijk perfect in zo’n winkel: Scandinavische producten tegen een klein prijsje – heel klein. Ik hou ervan.

IMG_4609 IMG_4629

 
IMG_4639

IMG_4618

IMG_4622

IMG_4636