Selecteer een pagina

IMG_20140806_104134

Een tijdje terug werd ik door DIYs For You And Me genomineerd voor de Sunshine Blogger Award. Hartstikke leuk natuurlijk! De bedoeling is dat ik zeven feitjes over mezelf deel en daarna natuurlijk andere bloggers nomineer.

sunshineaward  sunshineaward2

  1. Ik blijf nooit lang tevreden met mijn kamer. Na een aantal maanden wil ik alles gelijk weer omgooien.
  2. Ik vind foto’s maken geweldig, maar het bewerken vind ik minder. Met name, omdat ik er niet zo goed in ben. Eigenlijk zou ik er graag beter in willen worden.
  3. Hoewel ik op z’n tijd uitgaan wel leuk vind, maak je me veel blijer met een avondje op de bank.
  4. We zijn met zeven mensen thuis. Soms is dat gezellig, maar soms word ik er ook gek van! Dan kan ik niet wachten om op kamers te gaan.
  5. Na mijn bachelor in Eindhoven wil ik waarschijnlijk in Amsterdam een master gaan doen. Het liefste zou ik naar Utrecht gaan (die stad vind ik geweldig), maar daar hebben ze jammer genoeg geen master die aansluit op mijn bachelor en me leuk lijkt.
  6. Er zijn (bijna) geen voetbalwedstrijden van PSV die ik mis. Ik probeer er ook altijd rekening mee te houden in mijn planning.
  7. Mijn favoriete pretpark is de Efteling. Daar ben ik zowat opgegroeid toen ik klein was (we hadden een abonnement) en ondertussen kom ik er nog steeds ieder jaar.

En nu het lastigste gedeelte, vind ik. Het nomineren van ander bloggers:

Audrey van Een Of Andere Blog
Eline van Stories Of A Coeliac
Eva van Realitijd
Feline van Nyalorius
Hester van Hesterly
Judith van Judith Blogt Solo
Laura van Dagdromend
Maaike van Muy Maaike
Maris van Wildflowers And Things
Monique van Writing Monique
Nikki van Naturally Nikki
Romy van Muchable
Sonja van Sunshine By Son
Sylvia van Sylvia Kuijsten
Zoë-Amber van Zowiezoe

SAM_0141

Bij gebrek aan een toepasselijke foto, krijg je een koe

Naast de Sunshine Blogger Award, werd ik ook genomineerd voor de Liebster award. Die heb ik al eens ingevuld, dus wilde ik er niet nog een aparte post aan wijden. Toch wilde ik de vragen graag beantwoorden dus besloot ik dat hierbij te doen.

1. Wie inspireert jou?
Heel veel mensen. JK Rowling bijvoorbeeld, omdat ik haar boeken en schrijfstijl geweldig vind. Maar bloggers of mensen met een goede carrière kunnen me ook inspireren.

2. Wat maakt jouw weekend helemaal compleet?
Als ik een drukke week heb gehad, dan vind ik de zaterdagochtend heerlijk. Lekker ontbijtje en koffie erbij, hmmm heerlijk. Daarnaast mis ik ook echt iets als ik geen hockey wedstrijd heb gehad.

3. Fruitsalade of chocolade koekje?
Chocolade koekje. Ja, ik ben een zoetekauw.

4. Je vriendin is jarig en je geeft een surprise feest, wat zou je gaan doen?
Lastig! Hangt er denk ik heel erg vanaf voor wie het is. Voor de een zou ik een groot feest geven, maar ik heb ook vriendinnen die dat helemaal niet zo leuk vinden.

5. Wat wilde je vroeger worden?
Schrijfster! Zoals je al eerder hier kon lezen is dat al heel lang mijn droom beroep en dat is nog steeds niet veranderd.

6. Beste DIY die je gemaakt hebt (of wilt maken)?
Die gaat (hopelijk) heel gauw komen! Morgen ga ik verf voor mijn kamer halen en dan ga ik dus heel mijn kamer veranderen. Daarbij wil ik ook een aantal leuke DIYs maken. Als ze lukken, zie je ze hier vanzelf!

7. Wat is de perfecte portemonnee?
Ik ben heel blij met degene die ik nu heb. Hij is van de Invito, zit een beetje tussen bruin en grijs in en heeft gouden ronde knopjes erop zitten. Ik vind hem heel fijn, omdat hij aan een kant heel veel ruimte voor pasjes heeft (die ik dus teveel heb) en aan de andere kant een groot vak voor geld met daarin nog een apart vakje voor muntgeld. Als ik trouwens het geld had, zou ik ook nog heel graag een Michael Kors portemonnee kopen. Die vind ik zo mooi!

8. Hoe ziet je droomhuis eruit?
Oh lastige vraag! Als ik het betaalbaar moet houden, dan wil ik gewoon een gezellig huis, met een hele grote boekenkast en een aparte werkkamer (met natuurlijk een mac). Als ik iets verder mag dromen, dan zou ik ook wel graag een zwembad, sportruimte en chill ruimte willen. En in die chill ruimte dan een uber grote chille bank, met heel veel kussens en een hele grote tv. Ik zie het al helemaal voor me!

9. Welke plaats wil je zien voor je bejaard bent?
New York en Londen! Dat zijn toch wel echt mijn droomsteden. Ik heb ook plannen om misschien na mijn master een jaar (of langer, als het bevalt) in Londen te gaan werken.

10. Stel je moet emigreren, waar ga je naartoe?
Goh, je raadt het al haha! Engeland dus!

11. Je zit in de bios en je hebt dorst, welk drankje haal je?
Water. Als ik echt dorst heb ga ik het liefste voor water (zonder prik). Als ik zin heb in iets lekkers dan pak ik Fanta of Cola.

Zo, nu ben je weer een hele hoop wijzer over mij en mijn leven! Mijn vraag aan jou: Wat is jouw favoriete pretpark? Laat het hieronder weten!