Selecteer een pagina

Women Lookbook2

Langzaam aan begin ik steeds meer zin te krijgen in de winter. Dit komt gedeeltelijk door het slechte weer (liever sneeuw dan regen), maar ook door alle nieuwe collecties die online verschijnen. En natuurlijk deel ik deze collecties graag met jullie.

Super Dry. Het is een van die merken die ik leuk vind, maar een beetje buiten mijn budget vallen. Op vakantie kwam ik een etalage tegen van Super Dry  – met nog zomer kleding – en ik besloot een kijkje te nemen op hun wintercollectie.

Women Lookbook

 

Women Lookbook1

 

Toegegeven, ik vind sommige outfits met name leuk omdat ze me aan wintersport doen denken. En als je me een beetje kent, weet je dat ik dol ben op skiën en een weekje (of meer) in de sneeuw spenderen. Toch spot ik ook items die een leuke toevoeging zouden zijn voor mijn garderobe voor in Nederland. Mocht ik toevallig de loterij winnen, dan weet ik waar ik moet gaan shoppen. Maar voor nu houd ik het toch maar bij naar mijn beeldscherm staren. Ach, iemand kan altijd dromen toch?