Selecteer een pagina

Nieuwjaar

Daar zijn we dan. 2015. Is de millennium wisseling niet net geweest? Of is 2010 niet net ingegaan? Nee, 2015, volgens mij kan het bijna niet. En toch staat het er. Boven deze post, in de rechterhoek van mijn computer en op het schermpje van mijn mobiel. 2015… Een jaar die hopelijk veel goeds gaat brengen. Wie weet nog wel meer dan 2014. Wat er dan allemaal voor goeds gebeurt is in 2014? En wat ik verwacht van 2015? In het heden een blik naar het verleden en een kijk op de toekomst.

Terugblik

Het afgelopen jaar is er toch veel meer gebeurd dan ik zo één twee drie zou denken. Natuurlijk zijn er nationale gebeurtenissen geweest, van de geweldige sportmomenten en de feestdagen tot de MH17 ramp. Op persoonlijk gebied is er echter ook veel gebeurd. Zo was 2014 jaar echt een blogjaar voor mij. Hoewel ik nog net in 2013 begon, begon ik pas echt vaster te bloggen in 2014. Ik kreeg mijn eerste samenwerkingen, haalde de 100 volgers (en ga nu alweer richting de 200) en haalde gisteren nog net 1000 unieke bezoekers in een maand! Naast bloggen besteedde ik natuurlijk ook veel tijd aan mijn studie, met af en toe goede en minder goede momenten. Ik leerde heel veel leuke mensen kennen, had een heerlijke zomervakantie, mocht toch door met mijn studie, probeerde steeds meer recepten uit en begon steeds meer te genieten. Ik ben vooral ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen die ik heb mogen leren kennen en dat ik steeds meer uit mijn comfortzone durf te stappen! Hoewel ik aan dit laatste nog steeds veel moet werken, gaat het al de goede kant op!
2014 is een mooi jaar geweest waarin ik persoonlijk veel gegroeid ben. Ik voel me stukken beter, zowel lichamelijk als geestelijk, en durf steeds meer doelen voor mezelf te stellen.

Vooruitblik

Voor dit jaar heb ik heel veel mooie plannen, waarvan ik hoop dat ze allemaal uit gaan komen! Om het een beetje overzichtelijk te houden heb ik een aantal van mijn goede voornemens opgesomd.

Gezonder worden
Maaike en ik hadden het er al laatst al over, en zoals zij ook al zei in haar post, zal dit waarschijnlijk de eerste en laatste keer zijn dat ik hierover blog. Op dit moment ben ik gewoon niet tevreden over mijn gewicht en daar wil ik in 2015 echt iets aan gaan doen! Dat wil ik niet zozeer doen door af te vallen, maar door gezonder te gaan leven. Alleen afvallen werkt gewoon niet, in mijn ogen moet je om wat minder te gaan wegen, je levens style aanpassen.

Georganiseerder worden
Ik ben af en toe echt een chaoot, een rommelkont en een uitsteller. Mijn kamer ziet eruit alsof er een bom ontploft is, ik heb een to do list van hier tot Tokyo en dan zijn er nog zat dingen die er niet eens opstaan (en die ik dus vergeten ben). Voor dit jaar wil ik ten eerste op bloggebied graag alles een week van tevoren af hebben en wil ik voor mijn studie mijn huiswerk echt gaan maken. Daarnaast wil ik mijn kamer ook wekelijks gaan opruimen.

Minder geld uitgeven
Ik heb echt een enorm gat in mijn hand. Make-up, gadgets, kleding, ik koop het allemaal veel te snel. Vaak zijn het dingen die ik niet eens echt nodig heb. Vanaf nu ga ik echt proberen te sparen!

Uit mijn comfortzone stappen
Ik noemde het al in mijn terugblik: ik doe steeds meer mijn best om uit mijn comfortzone te stappen. Heel vaak ben ik nog te erg bezig met wat anderen van me denken, waardoor ik bijvoorbeeld sommige kleding toch niet durf aan te trekken of toch niet iets leuks ga doen. Zonde, want het is echt nergens voor nodig! Ik wil iets meer van het leven gaan genieten en mezelf minder in de weg laten zitten.

Groeien
Mijn laatste voornemen is er nog eentje op bloggebied. Ik wil graag in het bloggen groeien. Dan bedoel ik niet alleen qua bezoekersaantallen, maar ook in mijn kwaliteit. Ik ben nu nog lang niet altijd tevreden met mijn blog en wil hier graag verandering in aanbrengen. Betere foto’s, minder fouten in mijn teksten en betere onderwerpen voor mijn blogs. En dan zou het natuurlijk heel tof zijn als de bezoekersaantallen mee gaan groeien!

Heden

Als afsluiter wil ik jullie, alle lieve lezers, heel graag bedanken. Misschien hebben jullie het niet altijd zo doorgehad, maar jullie hebben me ontzettend gelukkig gemaakt het afgelopen jaar. Van iedere view en reactie tot een nieuwe volger, ze toveren stuk voor stuk een glimlach op mijn gezicht. Jullie willen niet weten hoe vaak jullie me hebben laten dansen in mijn kamer van blijdschap! Bedankt!
Ik ben stiekem ook wel heel erg benieuwd wat jullie voornemens zijn. Laat hieronder dus vooral weten wat er bij jou op de planning staat!

Nieuwjaar2

Gelukkig nieuwjaar!