Selecteer een pagina

Wat een proces was dit en hoe moeilijk vond ik het om deze keuze te maken! Gedag zeggen tegen iets waar je zo veel jaar aan hebt gewerkt, is gewoon heel lastig. Toch ben ik ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. The Coffee Type, mijn blog, is niet meer!

“Wut?! Waarom?! Hoe?!” Oké, eerst even tijd voor wat uitleg. Ooit, in 2016 begon ik The Coffee Type, na al jaren geblogd te hebben. De naam paste perfect, ik was happy en over de tijd heen groeide de bezoekersaantallen. Ik ben nog steeds trots dat ik daar veel tijd en moeite in heb gestopt en er ook veel uit heb gehaald. Maar sinds eind vorig jaar voelde ik dat het tijd voor verandering was.

Die verandering kwam vooral doordat ik voor mezelf begon. Ik schreef me in bij de KVK als zzp-er. Freelance content creator. Vanaf dat moment had ik steeds meer twijfels. Juist als content creator weet ik hoe belangrijk content marketing is. Maar voor twee sites content maken had ik geen tijd voor. Tegelijkertijd wilde ik ook niet The Coffee Type weggooien.

Voordat ik de knoop doorhakte, heb ik dan ook een paar maanden getwijfeld. Toch wist ik het een paar weken terug zeker: ik wil door onder mijn eigen naam. Ik schakelde mijn vriend (ICT-er) in en liet alle content naar mijn nieuwe url verplaatsen. Die oude verwijst gewoon nog door, dus als je naar www.thecoffeetype.com gaat, kom je weer mooi hier uit.

Lang verhaal kort: The Coffee Type bestaat niet meer. Gelukkig heb ik nog steeds hier een mooie plek om verder te bloggen. Ik ben ook ontzettend blij met hoe mijn site er tot nu toe uitziet. Er moet nog wel een hoop gebeuren, zoals je waarschijnlijk wel kan zien, maar ik heb er veel vertrouwen in dat het compleet wordt zoals ik het wil!