Selecteer een pagina

Valentijnsdag: een rozekleurige dag voor stelletjes, een doodnormale dag voor singles. Behalve dan het feit dat je overal doodgegooid wordt met hartjes, romantische komedies en chocola – oké, die laatste is natuurlijk helemaal niet erg. Stiekem is het best leuk om Valentijnsdag niet als single door te brengen, maar gelukkig zijn er ook veel redenen waarom Valentijnsdag alleen heel leuk kan zijn! Daarom 7 redenen waarom Valentijnsdag leuker is als single!

  1. Die lekkere chocoladereep? Ja, die is dus helemaal voor jou alleen, niemand waarmee je hem hoeft te delen. Net zoals bonbons, de popcorn, chips of waar je dan ook maar zin in hebt!
  2. Netflix & chill? Eerder: je kan daadwerkelijk je serie volgen. Geen last van iemand die de hele tijd aan je zit te plukken.
  3. Terwijl iedereen de hele dag zoetzappige dingen aan het doen is, kan jij dat project afmaken en je huiswerk bijwerken. Geen gestress voor jou!
  4. Geen cadeautjes, niet uiteten, geen romantische film: yes, jij bespaart geld!
  5. Toch geld uitgeven? Dan kan je dat allemaal lekker aan jezelf besteden. Hallo schoenen die je altijd al wilde hebben!
  6. Een por in je rug, veel te koude voeten tegen je been: oh nee, wacht! Daar heb jij natuurlijk helemaal geen last van. Want jij hebt je enorme bed voor jou alleen!
  7. Benen vergeten te scheren? Niemand die dat ziet! Jij kan, mét je harige benen en lelijke pyjama, de hele avond vanuit bed films kijken!
p.s. Dit artikel moet je natuurlijk met een korreltje zout nemen ;)