Selecteer een pagina

Een tijdje terug ontving ik een mailtje, of ik zin had om naar de opening van Vapiano in Tilburg te komen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Woensdag avond was het zover. Benieuwd hoe de avond was?

Ten eerste nog even mijn excuses voor het gebrek aan posts de afgelopen dagen. Mijn laptop was kapot gegaan en hoewel ik ondertussen een leen laptop heb, heeft het me wel veel tijd gekost en was heel mijn planning dus door de war. Maar vanaf nu ben ik er weer en maandag kun je gewoon weer een post verwachten volgens mijn schema!

Maar goed, terug naar de avond. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van Vapiano gehoord. Dat, terwijl het restaurant ondertussen over heel de wereld te vinden is! Na vele enthousiaste mensen gesproken te hebben, raakte ik wel heel nieuwsgierig naar Vapiano. Daarbij komt ook nog eens dat ik een echte Italiaans eten liefhebber ben. Vapiano is namelijk een pizza en pasta restaurant waar alles vers voor je wordt gemaakt. Het restaurant heeft ook een frisse uitstraling en het is te merken dat de nadruk ligt op vers eten.

Ik sprak af met een paar Brabantse bloggers, die ik al eens eerder ontmoet had. Carola zag ik op Den Bosch, Shanti, Laura en Evelien in Tilburg. Vapiano ligt vrij dichtbij het station en de weg was heel simpel, dus we waren er gelukkig zo.

Vapiano5

Het gebouw was eerlijk gezegd veel groter dan ik verwacht had! Binnen loop je meteen tegen een soort bar aan, waarachter de koks de pasta, pizza en antipasta staan klaar te maken. Jammer genoeg kon ik op deze avond de pasta niet proeven aangezien de saus niet glutenvrij was, maar normaal gesproken kan je ook met een glutenvrij dieet terecht! Als ik de andere mocht geloven, waren de gerechten wel heel lekker. Zo roken ze in ieder geval wel!

Onder het genot van live muziek en een dj hebben we de avond doorgebracht in Vapiano. Het restaurant heeft een hele mooie en gezellige uitstraling. Daarnaast zijn de prijzen ook nog goed te doen: je betaalt tussen de 4,50 en 9,50 voor een pasta of pizza gerecht. Daar word ik als student heel blij van!

Vapiano4

Vapiano6

Vapiano3Het was een hele gezellige avond en ik heb echt genoten! Het gebouw ziet er echt prachtig uit en heeft een hele goede sfeer. Alles rook ook echt heerlijk. Ik kan niet wachten om Vapiano een keer te bezoeken om zelf de gerechten te proeven. Gelukkig komt er dit jaar ook een Vapiano in Eindhoven. Ik heb zo’n vermoeden dat ik daar heel vaak te vinden ga zijn!

Wil je meer info, weten waar je Vapiano allemaal kan vinden of iets anders weten? Dan kan je hier een kijkje op de site nemen!
Ken jij Vapiano al?