Selecteer een pagina

De items van mijn verlanglijstje

Aanstaande zondag, 26 oktober, ben ik jarig! En daar hoort natuurlijk een verlanglijstje bij! Hoewel het een beetje voelt als een nietszeggende leeftijd (19) en ik het amper ga vieren omdat ik het veel te druk heb, heb ik er toch een opgesteld. Vandaag deel ik die met jullie!

Door het jaar heen probeer ik altijd gelijk alles wat ik tegenkom op mijn verlanglijstje te schrijven. Zo staat nummer 6 al super lang op mijn verlanglijstje. Toch moet ik toegeven dat ik hier nog niet heel goed in ben. Ik weet dat ik veel meer dingen bedacht had, maar jammer genoeg ben ik de helft vergeten (en wedden, na 5 december weet ik ze allemaal weer).

Er zitten overig ook best een aantal dure dingen bij. Natuurlijk verwacht ik niet dat ik dat allemaal krijg! Naarmate ik ouder word, merk ik dat ik liever mijn geld bewaar voor iets groots dat ik heel graag wil, dan dat ik allemaal kleine dingen heb waarmee ik weinig tot niets doe. Daarom vraag ik ook vaak geld, zodat ik alsnog iets duurs van mijn verlanglijstje kan kopen.

Het verlanglijstje:

1. Zoeva Classic Eye Set: een prachtige set kwasten kan nooit kwaad! Ik heb ondertussen één kwast uit dit setje en het is echt mijn favoriete kwast. Ik merk toch dat ze kwalitatief een stuk beter zijn dan de simpele kwasten van de drogist.

2. How Blogs Work: ik hou van lezen en van bloggen. Een boek over bloggen is dan natuurlijk een perfecte combi! Dit boek lijkt me super interessant en ik denk dat ik er weer veel van kan leren!

3. Plaid: ik heb net een nieuw bed staan en nu is het dan eindelijk tijd om mijn kamer in detail te gaan inrichten. Ik vind een plaid altijd een heel gezellige sfeer geven en deze van de Ikea vind ik echt geweldig!

4. Kussen: Bij een nieuw bed horen natuurlijk ook nieuwe kussens!

5. Glazen: Als het goed is ga ik over een aantal maanden op kamers. Het is dus verstandig om alvast wat spulletjes te gaan sparen. Deze glazen komen officieel uit de kerstcollectie van de ikea, maar ik vind ze zo tof dat ik ze door heel het jaar heen zou willen gebruiken!

6. Canon 50mm f1.8: tja, de bloggerslens zou ik dit ook wel kunnen noemen. Een prachtige lens voor maar €100 (dat is een koopje voor lenzen)! Dit is toch wel mijn favoriet van mijn verlanglijstje.

7. Essie Nagellak: ik hou van nagellak en Essie is een van mijn favoriete merken. Laatst kwam ik de collectie Shearling Darlign (winter 2013) tegen en ik werd verliefd op het gelijknamige kleurtje! Die zou ik graag aan mijn collectie toevoegen!

8. Hoes Samsung Galaxy tab 4: ik heb sinds kort een tablet, echt super fijn! Het enige nadeel is dat ik nog geen hoesje heb. Nu neem ik hem iedere keer verpakt in een muts mee, maar een hoesje zou toch een stuk fijner zijn.

9. Chromecast: Ik heb alweer een tijdje een tv op mijn kamer staan, maar kijk er nog niet zoveel naar. Ik heb er nu namelijk alleen maar analoge televisie op (super slecht beeld) en daarom zou ik graag de chromecast willen. Hiermee kan je vanaf je mobiel, laptop, tablet, etc. streamen naar je tv. Zo kan ik dus lekker vanuit bed naar Netflix kijken!

Een van mijn cadeau’s weet ik al. Deze staat niet op mijn verlanglijstje, maar het is een prachtige rode winterjas. Zodra ik hem krijg ga ik er natuurlijk foto’s mee maken! Die krijgen jullie dus snel te zijn!

Sorry dat dit artikel trouwens zo lang heeft geduurd! Afgelopen weekend ben ik bezig geweest met mijn kamer opruimen en mijn bed in elkaar zetten. Daarnaast heb ik ook bijna tentamenweek en hier zitten er een aantal bij die ik moet halen! Vandaar dat het misschien de komende weken iets stiller is. Excuses alvast!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Deze foto’s zijn niet door mij gemaakt