Selecteer een pagina

Winactie4

Met Sinterklaas net achter de rug en Kerst in het vooruitzicht ben ik helemaal in de feest stemming. En wat hoort er bij feest? Precies ja, cadeautjes! Daarom besloot ik dat het weer eens tijd werd voor een winactie! Benieuwd naar wat je allemaal kan winnen? Lees dan gauw verder!

Vrijdag ochtend werp ik een – enigszins depressieve – blik uit mijn raam. Het regent pijpenstelen en waait zo hard, dat ik twijfel of ik überhaupt op mijn fiets kan blijven zitten. Toch verzamel ik al mijn goede moed – en mijn spullen – bij elkaar en trotseer de storm. Ik had me nou eenmaal voorgenomen een winactie te houden en mijn beloftes moet ik natuurlijk na komen. Doorweekt en met geëlektrocuteerd lijkend haar kwam ik aan op het station. Wat ik toch allemaal niet voor jullie over heb!

Winactie2

Maar goed, genoeg over mijn ‘heldhaftige’ verhaal, jullie zijn natuurlijk meer geïnteresseerd in wat je allemaal kan winnen! Laten we beginnen met de twee praktische dingen! Een Desk Planner en een To Do List van de Hema! Zelf heb ik de Desk Planner ook en ik vind hem zo handig! Als je net zo’n chaoot als ik bent, dan heb je hier zeker weten heel veel aan!

Winactie1Het volgende uit de ‘goodiebag’ zijn deze muts en handschoenen. Zijn ze niet super schattig?! Stiekem vind ik het best lastig deze af te staan hoor! Hopelijk worden jullie net zo vrolijk van deze kattige winter wear!

Winactie3Is deze mok niet geweldig?! Ik vind hem echt zo leuk en schattig en lief en etc! Ik zie het al helemaal voor me: op de bank, met een hele foute kersttrui en dan deze mok met warme chocolademelk en slagroom erin! Perfect! Ik zit er zelf nog zeer over te twijfelen om er ook eentje voor mezelf te halen. Onder het mom van ‘dat is handig voor eventuele recepten’ natuurlijk!

Nu je natuurlijk super enthousiast bent wil je vast en zeker heel graag weten hoe je dit allemaal kan winnen, toch? Om mee te doen kan je hieronder Rafflecopter gebruiken. Zoals je kan zien moet je alleen Mainly Marlot verplicht volgen op Bloglovin. Mocht je nog meer kans willen maken, dan kan dat op verschillende manieren. Zo kan je me volgen op Twitter, iets Tweeten over de winactie, me volgen op Instagram etc. Aan jou de keus! Tot en met klokslag 12 uur maandagavond kan je meedoen!

a Rafflecopter giveaway

Veel geluk!