Selecteer een pagina

Aan het begin van de zomer plaatste ik een bericht over mijn bucketlist voor deze zomer. Ik had vele plannen die ik deze zomer wilde volbrengen en als een stok achter de deur plaatste ik ze op mijn blog. Nu is het natuurlijk de vraag wat daar van terecht gekomen is. Tijd voor de resultaten!

1. Mijn kamer opruimen – maar dan goed!

Gedeeltelijk heb ik deze volbracht. Mijn kamer bij mijn ouders is volledig leeg en ook in mijn kamer in Utrecht heb ik al een grote schoonmaak gehouden. Zo is mijn kledingkast een stuk leger en heb ik ook een hoop andere frutseltjes weggedaan. Maar het kan altijd beter, dus ik wil het aantal spullen nog meer uitdunnen.

2. Foto’s uitzoeken

Hier is weinig van terecht gekomen. Het is zo’n taakje dat ik maar blijf uitstellen, want ik weet gewoon niet zo goed waar te beginnen.

3. Bloggen & schrijven

Het resultaat hiervan hebben jullie wel aan mijn blog kunnen zien haha – er was niet heel veel te doen op mijn online plekje tot aan het einde van de zomer.

4. Meer tijd aan fotografie besteden

Het was op het randje, maar desalniettemin ben ik er weer mee aan de slag gegaan! Al met aan aantal vriendinnen ben ik gaan fotograferen en dat hoop ik nog meer te gaan doen de komende tijd.

5. Naar de Efteling

Zoals gezegd stond deze al op mijn planning, dus die was niet zo moeilijk om af te vinken!

6. Unity cursus volgen

Toen ik vol goede moed hieraan wilde beginnen, zag ik opeens dat mijn cursus volledig geüpdatet was en mijn voortgang weer op 1% stond. Tja, dat werkte behoorlijk demotiverend. Ik heb er wel iets aan gedaan, maar de 50% heb ik bij lange na niet gehaald.

7. Boeken lezen

Deze is zelfs dubbel zo goed gelukt! Mijn doel was 4 boeken, maar het zijn er uiteindelijk 8 geworden! Verklaard ook een beetje waarom die andere doelen wat minder goed zijn gelukt ;-)

8. Handlettering

Met het boek Handlettering Doe Je Zo! op mijn iPad en mijn schetsblok op schoot heb ik in Italië uitgebreid kunnen oefenen. Lekker in het zonnetje op het strand een beetje creatief bezig zijn: ik kon me geen heerlijkere momenten voorstellen! Ook na Italië ben ik er nog veel mee bezig geweest. Ondertussen gebruik ik het ook veel voor het opfleuren van mijn Passion Planner. Ziet er zoveel leuker uit!

9. Citytrip in eigen land

Ook deze is gelukt! Niet helemaal zoals ik voor ogen had – met een camera in de hand en op zoek naar hotspots – maar ik heb wel meerdere Nederlandse steden bezocht waar ik nog niet eerder was geweest. Zo ging ik naar Vlissingen en Middelburg. Niet heel lang en ik heb ook niet uitgebreid de steden ontdekt, maar alsnog heb ik erg genoten van de tripjes.

Al met al ben ik eigenlijk best tevreden. Natuurlijk heb ik lang niet alles gedaan, maar ik heb wel echt tijd voor mezelf genomen door lekker veel te lezen. Iets wat ik best wel gemist had het afgelopen jaar. Ik heb vooral gedaan wat goed voelde en dan is het prima als dat betekent als ik niet al mijn plannen volbracht heb.